ruzi9s6uxkc6wzgnm3ox

این بورک گل از موادغذایی گیاهی سالم مانند اسفناج تهیه شده است انواع بورک ها با گوشت ،گردو و دیگر مواد خوراکی تهیه می شوند می خواهیم روش تهیه بورک گیاهی را به شما آموزش دهیم امیدواریم آن را تهیه و از مصرف آن لذت ببرید همانطور که در تصویر می بینید خمیر یوفکا برای شکل داده به بورک بهترین انتخاب است .

بورک گل اسفناج بسیار پر کالری و لذیذ است. یکی از خوراک هایی است که در رده نان قرار می گیرد ولی میتوان آنرا  تنها با دوغ به عنوان شام و یا عصرانه صرف کرد.

مواد لازم:

  • ۵۰۰  گرم  لواش باقلوا (یوفکا آماده)
  • ۱۰۰ گرم  کره
  • مواد لازم  مخلوط اسفناج
  • ۱ کیلو گرم  اسفناج
  • ۳ عدد  پیاز  درشت
  • ۲ قاشق  غذا  خوری  دانه کاج
  • ۶۰ گرم  کره
  • نمک،  فلفل سیاه
طرز تهیه:
1. اسفناج را بشویید. آب را در ظرف بزرگی به جوش  آورید. اسفناج را به مدت ۴ الی ۵ دقیقه در ظرف حاوی آبجوش ریخته با شعله متوسط بپزید. سپس اسفناج ها را آبکشی کرده بوسیله چاقو خرد کنید.
2. ۶۰  گرم کره را در تابه ذوب کرده دانه کاج را افزوده آنقدر تفت دهید تا کمی طلایی شود.
3. پیاز را  مکعبی خرد کنید. به دانه کاج اضافه کرده با شعله کم تا وقتی پیازها نرم شوند بگذارید سرخ شود. نمک و فلفل، اسفناج ها را  اضافه کنید. ده دقیقه برای پختن مواد زمان بگیرید.
4. ۱۰۰ گرم کره را در  تابه ای جداگانه ذوب کنید. یک عدد خمیر باقلوا را روی میز پهن کرده بوسیله برس مخصوص کره به تمامی سطح  یوفکا بمالید.
5. مقداری از مخلوط اسفناج در یک خط صاف به فاصله پنج سانت از گوشه یوفکا ریخته آن پنج سانت را روی مخلوط اسفناج کشیده شبیه  ساندویچ رول کنید.
6. سینی فر را چرب کرده یوفکای رول شده را حول محور خود شبیه به تصویر گرد کرده در سینی  چینید. باقی یوفکا ها را  هم شبیه نمونه ذکر شده  آماده کرده بوسیله برس روی یوفکاها کره مالیده کنجد و سیاه دانه بپاشید. سینی را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰  به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود. بورک را داغ سرو کنید.
وب‌سایت کافه ترک:

ارسال شده در 12 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • رایج ترین وسیله بهداشتی که ممکن است سرطانزا شود!
  • اگر به اضطراب و استرس مبتلا هستید مطلب زیر را از دست ندهید
  • رژیم غذایی و مصرف دارو
  • سبزیجات را چگونه بپزیم که خواص آن حفظ شود
  • دادن آجیل به سگ، ممنوع!
  • نداشتن فرزند و این آسیب های روحی
  • اظهار نظر یک مدیر حوزه پزشکی در خصوص ارزش غذایی نان لواش
  • اسموتی سالم با شیرینی طبیعی میوه ها
  • عسل و دارچین این دو باهم معجزه میکنند باور کنید
  • پیشگیری از چاقی مجدد پس از ماه رمضان
  • ادیومتری: تست شنوایی انسان
  • اختلال های توام در روانشناسی کودک
  • هر آنچه درمورد چیپس ، پفک و پاپ کورن باید بدانید
  • روزه متناوب انسان را سالم لاغر میکنند
  • اهمیت پیشگیری از ابتلا به عیوب انکساری
  • محبوبترین ها

  • انسداد شاخه های ورید شبکیه
  • استعمال دخانیات و آسیب به بینایی
  • آیا قرص استازولامید دارای اثرهای جانبی است؟
  • قرمز شدن دیدگان با این موارد
  • آیا بین نوع گلوکوم و زمان انجام عمل جراحی ارتباطی وجود دارد؟
  • از شر عینک مطالعه با این کار رها می شوید
  • نشانه های بیماری های مختلف در بینایی
  • اندازه مردمک خبر از تصمیم گیری شما می دهند
  • از زانتلاسما یا چربی چشم چه می دانید؟
  • علت بیرون زدگی برخی چشمان
  • درمان گلوکوم اولیه زاویه باز: دارو یا جراحی
  • نکاتی برای مراقبت از چشم ها
  • چگونگی مقابله با ایجاد گل مژه در پلک
  • کاشت نگین در چشم و این پیامدهای خطرناک
  • بیماری های چشمی با فعالیت ورزشی چه ارتباطی دارد؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است