عکس بورک گل اسفناج روش تهیه بورک گل با اسفناج بورک گل با اسفناج بورک گل اسفناج

این بورک گل از موادغذایی گیاهی سالم مانند اسفناج تهیه شده است انواع بورک ها با گوشت ،گردو و دیگر مواد خوراکی تهیه می شوند می خواهیم روش تهیه بورک گیاهی را به شما آموزش دهیم امیدواریم آن را تهیه و از مصرف آن لذت ببرید همانطور که در تصویر می بینید خمیر یوفکا برای شکل داده به بورک بهترین انتخاب است .

بورک گل اسفناج بسیار پر کالری و لذیذ است. یکی از خوراک هایی است که در رده نان قرار می گیرد ولی میتوان آنرا  تنها با دوغ به عنوان شام و یا عصرانه صرف کرد.

مواد لازم:

  • ۵۰۰  گرم  لواش باقلوا (یوفکا آماده)
  • ۱۰۰ گرم  کره
  • مواد لازم  مخلوط اسفناج
  • ۱ کیلو گرم  اسفناج
  • ۳ عدد  پیاز  درشت
  • ۲ قاشق  غذا  خوری  دانه کاج
  • ۶۰ گرم  کره
  • نمک،  فلفل سیاه
طرز تهیه:
1. اسفناج را بشویید. آب را در ظرف بزرگی به جوش  آورید. اسفناج را به مدت ۴ الی ۵ دقیقه در ظرف حاوی آبجوش ریخته با شعله متوسط بپزید. سپس اسفناج ها را آبکشی کرده بوسیله چاقو خرد کنید.
2. ۶۰  گرم کره را در تابه ذوب کرده دانه کاج را افزوده آنقدر تفت دهید تا کمی طلایی شود.
3. پیاز را  مکعبی خرد کنید. به دانه کاج اضافه کرده با شعله کم تا وقتی پیازها نرم شوند بگذارید سرخ شود. نمک و فلفل، اسفناج ها را  اضافه کنید. ده دقیقه برای پختن مواد زمان بگیرید.
4. ۱۰۰ گرم کره را در  تابه ای جداگانه ذوب کنید. یک عدد خمیر باقلوا را روی میز پهن کرده بوسیله برس مخصوص کره به تمامی سطح  یوفکا بمالید.
5. مقداری از مخلوط اسفناج در یک خط صاف به فاصله پنج سانت از گوشه یوفکا ریخته آن پنج سانت را روی مخلوط اسفناج کشیده شبیه  ساندویچ رول کنید.
6. سینی فر را چرب کرده یوفکای رول شده را حول محور خود شبیه به تصویر گرد کرده در سینی  چینید. باقی یوفکا ها را  هم شبیه نمونه ذکر شده  آماده کرده بوسیله برس روی یوفکاها کره مالیده کنجد و سیاه دانه بپاشید. سینی را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰  به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود. بورک را داغ سرو کنید.
وب‌سایت کافه ترک:

ارسال شده در 12 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • در بیماران مبتلا به دیابت نوع 1 مغز زودتر پیر می شود
  • فلفل دلمه ای مهربان با قلب
  • در انتخاب میوه افراد دیابتی احتیاط کنند
  • این دانه روغنی رفیق دستگاه گوارش
  • تاثیرات مختلف آسپرین بر بیماران دیابتی
  • خورد و خوراک برای رده سنی پنجاه سال
  • چکار کنیم که دچار بیماریهای قلبی و عروقی نشویم
  • از مایکروفر چطوری استفاده کنیم که زیان نداشته باشد
  • محبوبترین ها

  • تفاوت های سرما خوردگی با آنفولانزا
  • 9 چیز که دست راست یا چپتان در مورد شما می گویند
  • سیگاررا ترک کنید و بیشتر عمر کنید
  • تاثیر وسایل نقلیه عمومی روی سلامتی
  • مشکلات ژنتیکی مربوط به خواب
  • اقدامات مهم پس از تشخیص سرطان
  • شدت احساس درد در خانم ها
  • استفاده از هورمون افزایش قد بعد از 18 سالگی
  • رپورتاژ

  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • لیفتینگ با نخ
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است