دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

عکس بورک گل اسفناج روش تهیه بورک گل با اسفناج بورک گل با اسفناج بورک گل اسفناج

این بورک گل از موادغذایی گیاهی سالم مانند اسفناج تهیه شده است انواع بورک ها با گوشت ،گردو و دیگر مواد خوراکی تهیه می شوند می خواهیم روش تهیه بورک گیاهی را به شما آموزش دهیم امیدواریم آن را تهیه و از مصرف آن لذت ببرید همانطور که در تصویر می بینید خمیر یوفکا برای شکل داده به بورک بهترین انتخاب است .

بورک گل اسفناج بسیار پر کالری و لذیذ است. یکی از خوراک هایی است که در رده نان قرار می گیرد ولی میتوان آنرا  تنها با دوغ به عنوان شام و یا عصرانه صرف کرد.

مواد لازم:

  • ۵۰۰  گرم  لواش باقلوا (یوفکا آماده)
  • ۱۰۰ گرم  کره
  • مواد لازم  مخلوط اسفناج
  • ۱ کیلو گرم  اسفناج
  • ۳ عدد  پیاز  درشت
  • ۲ قاشق  غذا  خوری  دانه کاج
  • ۶۰ گرم  کره
  • نمک،  فلفل سیاه
طرز تهیه:
1. اسفناج را بشویید. آب را در ظرف بزرگی به جوش  آورید. اسفناج را به مدت ۴ الی ۵ دقیقه در ظرف حاوی آبجوش ریخته با شعله متوسط بپزید. سپس اسفناج ها را آبکشی کرده بوسیله چاقو خرد کنید.
2. ۶۰  گرم کره را در تابه ذوب کرده دانه کاج را افزوده آنقدر تفت دهید تا کمی طلایی شود.
3. پیاز را  مکعبی خرد کنید. به دانه کاج اضافه کرده با شعله کم تا وقتی پیازها نرم شوند بگذارید سرخ شود. نمک و فلفل، اسفناج ها را  اضافه کنید. ده دقیقه برای پختن مواد زمان بگیرید.
4. ۱۰۰ گرم کره را در  تابه ای جداگانه ذوب کنید. یک عدد خمیر باقلوا را روی میز پهن کرده بوسیله برس مخصوص کره به تمامی سطح  یوفکا بمالید.
5. مقداری از مخلوط اسفناج در یک خط صاف به فاصله پنج سانت از گوشه یوفکا ریخته آن پنج سانت را روی مخلوط اسفناج کشیده شبیه  ساندویچ رول کنید.
6. سینی فر را چرب کرده یوفکای رول شده را حول محور خود شبیه به تصویر گرد کرده در سینی  چینید. باقی یوفکا ها را  هم شبیه نمونه ذکر شده  آماده کرده بوسیله برس روی یوفکاها کره مالیده کنجد و سیاه دانه بپاشید. سینی را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰  به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود. بورک را داغ سرو کنید.
وب‌سایت کافه ترک:
5 1000
ارسال شده در 12 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مقابله با پرخوری با کنترل استرس
  • درمان برای عارضه صرع
  • بررسی سندرم متابولیک بررسی سندرم متابولیک
  • همه پیامدهای فقر و نبود امکانات مالی روی دی ان ای
  • پیامدهای کم آبی بدن
  • شربت مخصوص لاغری را بنوشید تا لاغر شوید
  • مکمل های کلسیم ممکن است به سلامت قلب خدشه وارد کنند
  • بیماری که جان مرتضی پاشایی را گرفت جدی بگیرید
  • محبوبترین ها

  • کره بادام زمینی دوست قلب و عروق
  • آزمایش موفقیت آمیز رشد گوش مصنوعی بر روی دست
  • قرص هوشمند و ارتباط آن با پزشک
  • ایدز از پدر و مادر مبتلا به فرزندان منتقل نمی شود
  • پسر نوجوان 18 ساله آتش نشان
  • وزیر بهداشت از فرماندار بدره عذر خواهی کرد
  • پیشنهاد شرکت های هواپیمایی به زائران اربعین حسینی
  • استفاده مچ‌بندهای الکترونیکی برای حج صحت دارد؟
  • رپورتاژ

  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • لیفت صورت با نخ توسط دکتر فرزاد حسینی
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • دكتر عليرضا فقيهى فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
  • ارکید
    کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x