ruzi9s6uxkc6wzgnm3ox

این بورک گل از موادغذایی گیاهی سالم مانند اسفناج تهیه شده است انواع بورک ها با گوشت ،گردو و دیگر مواد خوراکی تهیه می شوند می خواهیم روش تهیه بورک گیاهی را به شما آموزش دهیم امیدواریم آن را تهیه و از مصرف آن لذت ببرید همانطور که در تصویر می بینید خمیر یوفکا برای شکل داده به بورک بهترین انتخاب است .

بورک گل اسفناج بسیار پر کالری و لذیذ است. یکی از خوراک هایی است که در رده نان قرار می گیرد ولی میتوان آنرا  تنها با دوغ به عنوان شام و یا عصرانه صرف کرد.

مواد لازم:

  • ۵۰۰  گرم  لواش باقلوا (یوفکا آماده)
  • ۱۰۰ گرم  کره
  • مواد لازم  مخلوط اسفناج
  • ۱ کیلو گرم  اسفناج
  • ۳ عدد  پیاز  درشت
  • ۲ قاشق  غذا  خوری  دانه کاج
  • ۶۰ گرم  کره
  • نمک،  فلفل سیاه
طرز تهیه:
1. اسفناج را بشویید. آب را در ظرف بزرگی به جوش  آورید. اسفناج را به مدت ۴ الی ۵ دقیقه در ظرف حاوی آبجوش ریخته با شعله متوسط بپزید. سپس اسفناج ها را آبکشی کرده بوسیله چاقو خرد کنید.
2. ۶۰  گرم کره را در تابه ذوب کرده دانه کاج را افزوده آنقدر تفت دهید تا کمی طلایی شود.
3. پیاز را  مکعبی خرد کنید. به دانه کاج اضافه کرده با شعله کم تا وقتی پیازها نرم شوند بگذارید سرخ شود. نمک و فلفل، اسفناج ها را  اضافه کنید. ده دقیقه برای پختن مواد زمان بگیرید.
4. ۱۰۰ گرم کره را در  تابه ای جداگانه ذوب کنید. یک عدد خمیر باقلوا را روی میز پهن کرده بوسیله برس مخصوص کره به تمامی سطح  یوفکا بمالید.
5. مقداری از مخلوط اسفناج در یک خط صاف به فاصله پنج سانت از گوشه یوفکا ریخته آن پنج سانت را روی مخلوط اسفناج کشیده شبیه  ساندویچ رول کنید.
6. سینی فر را چرب کرده یوفکای رول شده را حول محور خود شبیه به تصویر گرد کرده در سینی  چینید. باقی یوفکا ها را  هم شبیه نمونه ذکر شده  آماده کرده بوسیله برس روی یوفکاها کره مالیده کنجد و سیاه دانه بپاشید. سینی را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰  به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود. بورک را داغ سرو کنید.
وب‌سایت کافه ترک:

5 1000
ارسال شده در 12 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 232 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • درمان خارش های ناشی از اگزمای پوستی در طب سنتی
  • بیماری خطرناک در ناحیه بینایی افراد دیابتی
  • تغییر در زندگی با حضور بچه
  • همه چیز را درباره تخمدان ها بدانیم
  • روغن نارگیل را به خاطر بسپارید!
  • شگفت انگیزترین خاصیتهای بزاق دهان
  • اضطراب فراوان و این پیامدها
  • تربیت اصولی را از نوزادی شروع کنید
  • محبوبترین ها

  • مهم نبودن کودک و والدین بی تفاوت
  • مرگ زودرس با تنها شدن
  • مظنون بودن برخی افراد به همسرشان،چرا؟
  • کاهش استرس دانش آموزان در شب امتحان
  • آسیب های تلگرام به زندگی های زناشویی
  • لجبازی فرزندتان را اینگونه اصلاح کنید
  • بدبینی در بیماران افسرده
  • توصیه روانشناسان هنگام بیدار شدن
  • رپورتاژ

  • دندان تاجی از زیبایی
  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما