1059693_269

 لازانیا امروزه یکی از پرطرفدارترین غذاها برای کودکان شده است می توانید درون آن از مواد غذایی مفیذ و پرخاصیت استفاده کنید و یک غذای سالم و پررنگ و لعاب در مقابل آن ها قرار دهید این لازانیا با سینه مرغ تهیه می شود و هیچ نوع سوسی و کالباسی در آن وجود ندارد می توانید از سس ها و چاشنی های دلپذیر برای تزئین آن کمک بگیرید.

لازانیایی که در این مطلب برایتان آموزش داده ایم بسیار لذیذ بوده و بدون شک پس از یک بار درست کردن، آن را در دستور آشپزی های ماهانه خود قرار خواهید داد.

مواد لازم:
  •     ۳ عدد سینه مرغ
  •     ۲ پیمانه پودر سوخاری
  •     ۵ عدد تخم مرغ
  •     ۱ پیمانه آرد
  •     ۶۸۰ گرم سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی)
  •     ۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا
  •     ۸ عدد نودل لازانیا
  •     ۲ پیمانه پنیر موزارلا
  •     ۲ پیمانه پنیر پارمسان
  •     روغن گیاهی
  •     ریحان
طرز تهیه:
1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-سینه های مرغ را از وسط دو نیم کنید. روی دو طرف هر ۶ لایه، نمک و فلفل سیاه بپاشید.
3-آرد، تخم مرغ همزده و پودر سوخاری را در بشقاب های گود و جداگانه بریزید. سینه های مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
4-روغن را درون تابه بزرگی داغ کنید. سینه های مرغ سوخاری را درون آن بچینید و هر طرف آن را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.
5-در یک کاسه، یک عدد تخم مرغ را درون پنیر ریکوتا شکسته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آن را کنار بگذارید.
6-در یک ظرف مستطیلی، یک سوم از سس مارینارا را ریخته و روی آن یک لایه نودل لازانیا بچینید.
7-نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا را روی نودل ها قرار داده و سطح آن را صاف کنید. سپس مرغ های سوخاری شده را به صورت درسته روی پنیر بچینید.
8-روی مرغ، نصف پیمانه موزارلا و نصف پیمانه پارمسان بریزید.
9- همین مراحل و لایه ها را دوباره تکرار کنید.
10- روی آنها را با یک لایه فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. سپس فویل را برداشته و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا سطح آن برشته و طلایی شود.
11- روی لازانیا را با ریحان خرد شده تزئین و سرو نمائید.
وب‌سایت روزیاتو

ارسال شده در 26 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • برای زیبایی بیشتر از این عادات دوری کنید
  • درمان خانگی برای شوره نوزادی
  • برای قبل از خواب این دانسته های دندانپزشکی را بخوانید
  • از نگهداری بطری های یکبار مصرف در فریزر جدا خود داری کنید
  • راه حلی برای درمان بی اشتهایی کودکان (2)
  • دلایل عدم توانایی در شیردهی مادر
  • ورزشتان چقدر سن دارد؟
  • ازدواج برای سلامتی
  • پی بردن به مشکلات تنفسی با باکتری های پروبیوتیک
  • شانس بارورشدن در تابستان
  • انتخاب نام برای گربه
  • چه اشخاصی قادرند از داروهای کاهش وزن استفاده کنند؟
  • نکاتی مهم در رابطه با رژیم های غذایی سالمندان
  • دلایل منجر به پوکی استخوان
  • مراقبت از ایمنی بدن با این توصیه ها
  • محبوبترین ها

  • آشنایی با آناتومی ستون فقرات (مهره ای)
  • پیشی گرفتن اضافه وزن بر لاغری
  • ضعیفی بدن منشا ایجاد دیسک کمر
  • تنظیم PH بدن با این روش ها
  • تفاوت اسید لاکتیک با لاکتات
  • چند نکته جالب درباره مغز انسان
  • کم کردن وزن با این تکنیک های موثر
  • از درد های فانتوم چه می دانید؟
  • کمر باریک شدن به کمک تغذیه
  • وقتی زردپی متورم می شود
  • چربی شکمی و این نگرانی ها برای سلامتی
  • شکستگی استخوان و این آسیب ها
  • با اندام های اضافی بدنتان آشنا شوید
  • تناسب اندام بیشتر با این روش ها
  • رژیم بی دردسر
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است