رژیم غذایی و لاغری

کار فراوان و بی خوابی از جمله علل اصلی خستگی به شمار می آیند که امروزه در بین مردم کم نیستند افرادی که به این عارضه ها دچارند. بدن انسان دارای ویژگی های خاصی است که در صورت تحریک آنها می توان استفاده های مناسبی از آنها برد. ترشح هورمون ها از جمله این ویژگی هاست که در صورت تحریک صحیح موجب رفع خستگی و احساس شادابی می شود.

خستگی و بی حالی در طول روز از نشانه های بارز کمبود منیزیم در بدن است. منیزیم از مهم‌ترین مواد معدنی لازم برای بدن ماست که بیشتر مواقع نادیده گرفته می‌شود. برای اینکه احساس شادابی و سرحالی را در طول روز از دست ندهیم حتما باید مواد غذایی که حاوی این ماده مهم هست در برنامه غذایی روزانه بگنجانیم.

موز به‌عنوان یک میان وعده بهترین دشمن خستگی و بی‌حالی ست

موز
موز به‌عنوان یک میان وعده بهترین دشمن خستگی و بی‌حالی ست. این میوه علاوه بر منیزیم دارای مقدار زیادی پتاسیم است که یک ماده معدنی معجزه‌آسا برای افزایش انرژی در طول روز به‌حساب می‌آید.

لوبیا
یک فنجان لوبیا حاوی ۷۰ میلی‌گرم منیزیم و منبع بسیار خوبی از پروتئین و فیبر است خوردن خوراک لوبیا در وعده صبحانه خستگی و بی حالی شما را در طول روز کم می کند.

نان کامل گندم
تنها دو برش از نان کامل گندم حاوی ۴۶ میلی‌گرم منیزیم است. ساندویچ نان گندم و کره بادام‌زمینی و موز یک میان وعده تمام‌عیار برای کسانی است که می‌خواهند بقیه روز خود را باانرژی سپری کنند.

برنج قهوه‌ای
یک فنجان برنج قهوه‌ای حاوی ۸۴ میلی‌گرم منیزیم است. برای یک وعده غذایی غنی از منیزیم، ترکیب برنج قهوه‌ای با لوبیا سیاه‌وسفید. هر دو غذاهای پروتئینی هستند ، هنگامی‌که ترکیب شوند اسیدهای آمینه ضروری بدن را تأمین می‌کنند.

عدس
یک فنجان عدس انباشته از پروتئین و فیبر و ۷۵ میلی‌گرم منیزیم است. عدس بهترین جایگزین گوشت است و یک‌کاسه عدسی داغ به‌عنوان صبحانه در روزهای سرد تمام انرژی روز کاری را تأمین می‌کند.

بلغور جو
روز خود را با یک‌کاسه انرژی‌زا سوپ بلغور جو و شیر شروع کنید و با یک‌کاسه سوپ جو ۶۱ میلی‌گرم منیزیم دریافت کنید و به جنگ خستگی و بی حالی بروید.

غلات و کشمش
ترکیب غلات مختلف با کشمش و توت خشک در یک کاسه شیر به‌عنوان صبحانه یا میان وعده ۷۷ میلی‌گرم منیزیم دارد.

اسفناج
نصف فنجان اسفناج پخته‌شده حاوی ۷۸ میلی‌گرم منیزیم است. علاوه بر آن اسفناج کلسیم فراوانی دارد. اسفناج هم به‌صورت پخته و هم خام مصرف می‌شود اما اسفناج پخته‌شده راحت‌تر جذب بدن می‌شود.

گندم بوداده
یک کاسه گندم بوداده ایده‌ای بسیار عالی برای شروع روز است این ماده پر از فیبر علاوه بر اینکه تا هنگام ناهار بدن را سیر و پرانرژی نگه می‌دارد حاوی مقدار زیادی منیزیم است.

منبع: بامداد

ارسال شده در 7 آذر 1395 توسط آقای جوانبخت با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • مصرف بیش از حد این چای ممنوع
  • توصیه های بنیادی کتاب پنج عامل موثر در بهبود یادگیری
  • مروری بر روش آزمایشی در روانشناسی
  • همه چیز درباره کیست سینوویال مچ دست
  • تاثیرگذارترین و ناراحت کننده ترین جملات برای بچه
  • داروی ازیترومایسین برای مهار اسهال
  • خوردن این مواد سبب نفخ می شود
  • توصیه های درباره لباس ورزشی پلاستیکی
  • یادگیری برخی آداب برخورد با خانواده همسر
  • عدم موفقیت با این عوامل
  • سبک های مختلف گیاهخواری
  • کوفته همراه با چاشنی های مختلف
  • اضطراب اختلال عصبی ، درد و فشار
  • وضعیت و حالات نوزاد در کانال زایمان
  • عوارض مصرف مواد لبنی در هنگام سرماخوردگی
  • محبوبترین ها

  • پیشگیری از سرایت سرماخوردگی
  • تاثیرات منفی نوشیدنی های کافئین دار بر هورمون تیروئید
  • شناخت شاخه های مختلف سردرد
  • آیا میدانید اگر مزاج خودرا بشناسید هرگز بیمار نمیشوید
  • لیست انواع سرفه ها
  • بیماریهایی که قد را بلند میکنند
  • آشنایی با سرطان روده کوچک
  • آگاهی ازبهداشت جنسی و بيماري‌هاي جنسي
  • فاکتورهای مهم برای بیمارنشدن
  • سردردهای مختل کننده امور روزمره
  • آیا بیماری آرتریت روماتوئید از چاقی می آید؟
  • اطلاعاتی جامع در زمینه تبخال
  • تاثیرگذاری سرطان بر روی شنوایی،چطور؟
  • هفت راه برای مبارزه با کم کاری تیروئید
  • معاینه سینه و اهمیت آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است