دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش

همیشه با آغاز فصل های پائیز و زمستان بیماری های ویروسی و باکتریایی نیز شروع به فعالیت کرده و افراد بسیاری را مبتلا می کنند. این بیماری ها که می توان انواع آنفولانزا، سرماخوردگی و … را از نمونه های آن برشمرد واگیر دار بوده و در مدت زمان کوتاهی افراد بسیاری را بیمار می کند. اما برای پیشگیری از این بیماری ها استفاده از ویتامین A بهترین راه است. با دکتر سلام همراه باشید.

یک متخصص تغذیه اظهار کرد: در فصول سرد از مصرف ویتامین A غافل نشوید.

دکتر حسن فرهاد غیبی اظهار کرد: با توجه به نقش تقویت کننده‌ی ویتامین A برای سیستم ایمنی بدن، باید این ویتامین در فصول سرد بیشتر مورد استفاده قرار گیرد. این ویتامین را می‌توان با مصرف سبزی‌های برگ سبز، سبزی‌های نارنجی و قرمز و همچنین میوه‌های قرمز و نارنجی، که پیش ساز ویتامین A برای بدن هستند، وارد بدن کرد. هر پنج گروه اصلی غذایی باید همه روزه در فصول سرد مورد استفاده قرار گیرد که از منابع آنها می‌توان به نانو غلات، میوه و سبزی، شیر ولبنیات و انواع گوشت اشاره کرد.

فرهاد غیبی با اشاره به لزوم مصرف ویتامین های D3، روی، زینک، سلنیم و C برای پیشگیری و یا بهبود هر چه سریع‌تر بیماری آنفولانزا گفت: از منابع مناسب برای تامین این ویتامین‌ها انواع گوشت قرمز، سفید و ماهی، انواع حبوبات، انواع مرکبات که بیشتر جهت کاهش زمان بهبود مناسب است را نام برد.

وی با بیان اینکه در صورت مبتلا شدن به بیماری آنفولانزا باید از مایعات گرم مانند انواع سوپ، آش، شیر و لبنیات و انواع آبمیوه‌های طبیعی استفاده کرد، گفت: ضرورت مصرف مایعات به این دلیل است که باعث دفع میکروب‌های وارد شده به بدن گردیده و سرعت بهبود را افزایش می‌دهد.

منبع: ایسنا

5 1000
ارسال شده در 30 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x