pirashkiامروز برایتان یک پیراشکی عالی و بی نظیر آموزش می دهیم  این پیراشکی سس هم دارد  این پیراشکی هم جا نمی خواهد و هم شیک دیده می شود من این پیراشکی را به سایر پیراشکی ها ترجیح می دهم و بعنوان یک عصرانه استفاده می شود

 

مواد لازم

یوفکا 1 بسته (6 عدد)

سس:

روغن مایع 1 لیوان

آب 1 لیوان

مواد داخلی:

سیب زمینی 5-6 عدد

پیاز 1 عدد

فلفل سبز 2-3 عدد

روغن مایع نصف استکان

نعناع- پاپریکا- فلفل سیاه- نمک هر کدام به اندازه 1 قاشق چای

جعفری  در صورت تمایل

رویه:

زرده تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع 2 قاشق

 

pirashki1

food-0

 

food-0

food-9

food-100

طرزتهیه:

 

ابتدا مواد داخلی را آماده میکنیم سیب زمینی را پخته و رنده میکنیم یا می توانیم ریز هم خرد کنیم. پیاز ریز خرد شده و فلفل هار ا اضافه میکنیم سپس ادویه جات . روغن مایع و سبزیجات دلخواه را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم . یوفکاها را در روی میز کار باز کرده و به 4 قسمت تقسیم میکنیم یکی از یوفکاها از سس آغشته میکنیم در داخل کاسه یوفکارا به شکل پلیسه ای جا گرده  قسمت زیر آن کمی کلفت تر باشد چون بعدا آن را بر می گردانیم باید کلفت تر باشد رویش از مواد داخلی گذاشته  و یوفکاها را می بندیم سپس وارونه کرده و در سینی فر روی کاغذ روغنی قرار می دهیم  به این طریق همه یوفکاها رادرست می کنیم  24 عدد می شود رویش تخم مرغ زده و روغن مایع را مخلوط کرده و می مالیم و کنجد و سیاه دانه را هم می ریزیم  در فر200 درجه  از قبل گرم شده قرار می دهیم با چای سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.