pasta-zebraما در این سایت کیک زبرا را به شیوه ساده برایتان آموزش می دهیم  این کیک با ظاهر زیبا و مزه بسیار خوب کیک مناسبی برای مهمانی های عصرانه است این رسپی مختص کشور ترکیه است

مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد

شکر 1.5 لیوان

روغن مایع  1 لیوان

شیر 1 لیوان

پودر فندق  1 ایوان

کاکائو 2 قاشق

وانیل 1 پاکت

بکینگ پودر 1 پاکت

آرد 5 قاشق سرپر

رویه:

کرم شانتی  1 پاکت

پودر نارگیل

طرز تهیه:

در کاسه تخم مرغ ها را ریخته رویش شکر را می ریزیم و با میکسر خوب هم می زنیم روغن مایع و شیر را می ریزیم و  دوباره به هم زدن ادامه می دهیم . پودر فندق, بکینگ پودر, وانیل و 2 قاشق سرپر آرد را می ریزیم و با همزن دستی هم می زنیم این مایه کیک را به دو ظرف تقسیم کرده به یکی کاکائو زده و به دیگری 1 قاشق سرپر آرد اضافه می کنیم  و به هم زدن ادامه می دهیم به کاکائویی هم 2 قاشق  سرپر آرد  می ریزیم و هم میزنیم  در قالب کیک گرد چرب شده با ملاقه به قسمت وسط قالب یک ملاقه از مایع کیک کاکائویی را ریخته رویش یک ملاقه مایع کیک سفید رنگ ر ا می ریزیم بدین ترتیب  ریخته تا همه مایع کیک تمام شود برای هر کدام ملاقه جداگانه در نظر بگیرید در فر 180 درجه بمدت 25 دقیقه از قبل گرم شده قرار می دهیم 20 دقیقه بعد درجه را به 160 آورده  تا زمانیکه کیک بپزد وقتی سرد شد از قالب در میاوریم  و از وسط نصف میکنیم  لایش کرم شانی می مالیم رویش پودر نارگیل می پاشیم روی کیک را می پوشانیم روی کیک هم کرم شانتی می مالیم رویش هم پودر نارگیل می پاشیم  و سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.