دسراین دسر جزو دسرهایی است که باید در شربت انداخته شود  و  در کنار غذا سرو می شود این  دسرها در ترکیه طرفداران زیادی دارد

 

مواد لازم:

ماست 1 لیوان

آرد سمولینا 1 استکان

تخم مرغ 1 عدد

کره 2 قاشق

روغن مایع 3 قاشق

بکینگ پودر 1 پاکت

آرد 12 قاشق سرپر

شربت:

شکر  4 لیوان

آب 2.5 لیوان

لیمو ترش 1 حلقه

رویه:

پسته

طرز تهیه :

در ظرفی ماست را ریخته سپس  روغن مایع, کره نرم شده ریخته  و تخم مرغ را اضافه کرده  و خوب با همزن دستی هم میزنیم سپس آرد سمولینا و بکینگ پودر را اضافه میکنیم آرد را قاشق قاشق اضافه میکنیم و هم زده تا بدست نچسبد خوب ورز می دهیم  و در ظرف آرد پاشی شده خمیر را قرار می دهیم  رویش کاغذ محافظ کشیده و میگذاریم در یخچال  استراحت کند. مواد شربت را در قابلمه ریخته  وقتی جوشید می گذاریم خنک شود روی سطح کار آرد ریخته  و خمیر را پهن می کنیم  و قالب میزنیم  و در روغن داغ سرخ میکنیم  از روغن در آورده  و در شربت می ریزیم  و مدتی صبر میکنیم تا شربت به خورد آن برود سپس رویش پودر پسته می ریزیم . سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.