شما میتوانید این روغنهای معطر را تهیه کنید، در شیشههای زیبا بریزید و به دوستان و آشنایان خود هدیه بدهید. میتوانید از انواع روغن همچون روغن گردو، فندق و انواع روغن مایع برای معطر کردن استفاده کنید.
مترجم: سحر سامانی
شما میتوانید این روغنهای معطر را تهیه کنید، در شیشههای زیبا بریزید و به دوستان و آشنایان خود هدیه بدهید. میتوانید از انواع روغن همچون روغن گردو، فندق و انواع روغن مایع برای معطر کردن استفاده کنید. اما بهترین نوع روغن برای این کار، روغن زیتون بدون بو است.
روغن معطر را میتوانید همراه سالاد، پاستا و خوراک استفاده کنید. روی شیشه روغنهای معطر را برچسب بزنید تا بدانید که کدام شیشه چه عطری دارد.
روغن معطر با زنجفیل، سیر و پیاز
Ginger, garlic and shallot oil
ترکیب این مواد با روغن، غالباً یکی از طعمهای سهگانه در سبک و روش پختو پز شرقی است که برای تهیه انواع خوراک با ماهی و مرغ مناسب است. برای تهیه 500 میلیلیتر (2 پیمانه) روغن معطر؛ یک تکه 6 سانتیمتری زنجفیل تازه را بردارید و پوستش را بگیرید.
سپس آن را خرد کنید و درون شیشههای مناسبی محتوی روغن مایع بریزید. آنگاه 2حبه سیر با پوست و 3 عدد پیاز پوست کنده ریز را نیز به روغن بیفزائید. حالا در شیشه را ببندید و روغن معطر را به مدت 2 هفته در جای خنک و تاریک نگه دارید. اکنون روغن را صاف کنید و در شیشه تمیز و مناسبی بریزید. مطمئن شوید که روغن کاملاً معطر شده باشد! چنانچه روغن به اندازه کافی معطر نبود، یک هفته دیگر آن را در جای خنک و تاریک نگه دارید و بعد به مصرف برسانید.
روغن معطر با سیر و ادویه
Garlic and spice aromatic oil
برای تهیه 600 میلیلیتر روغن معطر؛ شیشه مناسب و تمیزی را با روغن زیتون پر کنید. آنگاه پوست یک حبه سیر درشت را بگیرید و آن را دونیم کنید و به روغن بیفزائید. سپس 3عدد فلفل قرمز تند (چیلی)، 1قاشق چایخوری تخم گشنیز، 3 دانه فلفل سفید، 6 دانه فلفل سیاه و 2 عدد برگ بو نیز درون روغن بریزید.
حالا در شیشه را محکم ببندید و 2 هفته در جای خنک و تاریک نگه دارید. چنانچه پس از گذشت این مدت روغن به اندازه کافی معطر نبود، یک هفته دیگر، آن را کنار بگذارید تا کاملاً معطر شود. همچنین میتوانید شیشه محتوی روغن معطر را در بستهبندی زیبائی بپیچید و به دوستانتان هدیه بدهید.
یادآوری: میتوانید از این روغن معطر در تهیه انواع سالاد، سس و خوراک استفاده کنید.