تهیه غذای خوب یک هنر منحصر به فرد است. طبخ و تهیه غذا نقش مستقیمی در میزان سلامت فرد به عهده دارد. بسته به طبع مصرف کننده می بایست غذای مناسب وی را تهیه دید. غذا های دریایی طرفداران ویژه خود را دارند که امروز تصمیم گرفتیم تا دستور تهیه ساندویچ تن ماهی آتشین را برای شما قرار دهیم. با دکتر سلام همراه باشید.

دستور آشپزی امروز ما به طرز تهیه «ساندویچ تن ماهی آتشین» اختصاص دارد که غذایی باب طبع تندپسندان است. این غذا باید کاملا گرم سرو شود و تنها ۳۵ دقیقه زمان برای تهیه آن کافی است.

ساندویچ تن ماهی آتشین، یک فست فود کاملا سالم است که می تواند در برنامه غذایی افراد بدغذا جای بگیرد. برای تهیه این ساندویچ بسیار خوشمزه برای ۲ نفر به ۴ تکه نان تست بزرگ سبوس‌دار، یک و نیم قاشق چای‌خوری روغن کانولا، ۲۵۰ گرم تن ماهی بدون آب و روغن، سه‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز، یک‌چهارم فنجان سس مایونز، یک‌هشتم قاشق چای‌خوری نمک، نصف قاشق چای‌خوری عصاره لیموترش و یک و نیم فنجان برگ کاهو یا شاهی نیاز داریم.

برای آماده کردن این غذا باید ابتدا گریل فر را روشن کنید. سپس، کمی روغن روی هر دو طرف نان‌ها بمالید. باقی روغن را با تن ماهی، نمک و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری از فلفل ترکیب کنید. این ترکیب را ۶ دقیقه داخل فر حرارت دهید. حالا هر طرف نان‌ها را ۱ دقیقه در فر حرارت دهید. سس مایونز، عصاره لیموترش و باقی پودر فلفل را باهم ترکیب کنید. درنهایت، ابتدا این سس تند را روی نان‌ها بکشید، سپس کاهو یا شاهی را روی سس‌ها قرار دهید و درنهایت هم تن ماهی تنوری‌شده را داخل ساندویچ بگذارید و با نان دوم روی تمام مواد را بپوشانید.

در صورت تمایل می‌توانید کمی زیتون حلقه‌شده هم به این ساندویچ اضافه کنید. هر وعده از این غذا، دارای برچسب تغذیه‌ای زیر است: انرژی ۴۴۲ کیلوکالری میزان پیاده‌روی برای سوزاندن انرژی این غذا ۲ ساعت و ۲۷ دقیقه چربی ۱۹ گرم کلسترول ۵۲ میلی‌گرم کربوهیدرات ۳۲ گرم پروتیئن ۳۶ گرم فیبر ۵ گرم سدیم ۷۵۹ میلی‌گرم پتاسیم ۷۸۱ میلی‌گرم ویتامین A ۳۳ درصد منیزیم ۲۴ درصد پتاسیم ۲۳ درصد آهن ۱۶ درصد ویتامین C ۲۲ درصد قند ۴ گرم.

 

منبع: سلامتیسم