هموروئید یا بواسیر، بیماری شایع و آزاردهنده‌ای است که در اثر متورم شدن رگ‌های ناحیه مقعد و رکتوم ایجاد می‌شود. این بیماری در دو نوع داخلی و خارجی بروز می‌کند و می‌تواند علائمی مانند خونریزی، خارش، درد و تورم را به همراه داشته باشد. نام دیگر این بیماری، در طب ایران بواسیر است.

رنج در سکوت:

بسیاری از افراد به دلیل خجالت از علائم و عوارض هموروئید، از مراجعه به پزشک خودداری می‌کنند. اما عدم درمان به موقع این بیماری می‌تواند عواقب ناخوشایندی مانند ترومبوز، عفونت آبسه مقعدی و یا بیرون‌زدگی هموروئید را به دنبال داشته باشد.

امید به بهبود:

خبر خوش این است که با پیشرفت علم پزشکی، روش‌های نوین و کم‌عارضه‌ای برای درمان هموروئید ابداع شده است. همچنین روش های درمان خانگی نیز وجود دارد که به بهبود هموروئید کمک می کند. روش های درمانی متعددی برای درمان وجود دارد، دکتر متخصص هموروئید، با توجه به وضعیت بیمار، سن و پیشرفت بیماری وی، بهترین درمان را تجویز می کند.

C:\Users\USER\Desktop\بواسیر-هموروئید-چیست.jpg

مهم ترین علائم بیماری هموروئید :

  • مشاهده‌ی خون هنگام دفع مدفوع :

دیدن قطرات خون در کف سرویس بهداشتی در هنگام دفع مدفوع از علائم بواسیر است. حال اگر خونریزی قرمز روشن ناحیه‌ی مقعد به خصوص در هنگام دفع مدفوع باشد بارزترین علایم ابتلا به بیماری هموروئید است .

  • بیرون‌زدگی گوشتی ناحیه‌ی مقعد :

ممکن است تورم و چرک عروق ناحیه مقعد منجر به بیرون زدگی بافت دریچه ای آن شود. این بیرون زدگی با ظاهری زشت همراه است، البته بوی بد نیز از خود ساطع می کند.

  • درد مقعدی :

درد در ناحیه مقعد نیز یکی دیگر از علائم هموروئید است این درد ممکن است در هنگام نشستن یا دفع مدفوع شدت بگیرد و طولانی تر شود، این درد در مواقع بسیار ناراحت کننده می شود و فرد بیمار را آزار می دهد.

  • خارش ناحیه‌ی مقعد :

خارش مقعدی یک نشانه‌ی کم از بیماری بواسیر است که بیشتر در انواع هموروئید خارجی بروز می‌کند.

  • دفع ناکامل مدفوع :

در قسمت انتهایی راست روده یک کانال وجود دارد با رسیدن مدفوع درون این کانال فرد احساس دفع خواهد کرد. در حالت طبیعی مدفوع قرار گرفته در این ناحیه باید به صورت کامل تخلیه شود اما در صورت وجود اختلالی چون هموروئید در فرد عضلات دریچه‌ای توانایی کافی برای تخلیه‌ی کامل را ندارند و دوباره احساس مدفوع دارد.

روش های تشخیص بیماری هموروئید :

پزشک شما ابتدا ناحیه مقعد و رکتوم شما را به صورت بصری معاینه می کند. آنها ممکن است از یک ابزار به نام anoscope برای مشاهده داخل رکتوم شما استفاده کنند. anoscope یک لوله نازک و روشن است که به داخل مقعد شما وارد می شود.

آزمایش های دیگر:

در برخی موارد، ممکن است پزشک شما آزمایش های دیگری را برای تأیید تشخیص یا رد سایر علل احتمالی علائم شما تجویز کند. این آزمایش ها ممکن است شامل موارد زیر باشند:

  • آزمایش خون: برای بررسی کم خونی ناشی از خونریزی
  • آزمایش مدفوع: برای بررسی وجود خون در مدفوع
  • سیگموئیدوسکوپی:  برای مشاهده داخل روده بزرگ شما
  • کولونوسکوپی: برای مشاهده داخل کل روده بزرگ شما

انواع روش های درمانی هموروئید :

  • درمان های غیر جراحی :

اسکلوترپی : در این روش محلول شیمیایی به داخل رگ های متورم تزریق می شد تا آنها را کوچک کند.

  • بستن باند پلاستیکی :

در این روش، یک نوار لاستیکی کوچک به دور پایه هموروئید داخلی بسته می شود تا جریان خون به آن را قطع کند و باعث از بین رفتن آن شود.

  • هموروئید کتومی :

در این روش جراحی، هموروئید داخلی برش داده می شود و برداشته می شود.

  • لیزر هموروئید :

لیزر یکی از این روش‌ها است که به عنوان یک روش سرپایی و بدون درد، در درمان انواع داخلی و خارجی هموروئید موثر واقع می‌شود. لیزر هموروئید از روش های نوین در جراحی هموروئید است که در سال های اخیر محبوبیت پیدا کرده است. در این روش از لیزر برای سوزاندن و از بین بردن هموروئید استفاده می شود. از مزایای درمان هموروئید با لیزر می توان به موارد زیر اشاره کرد :

مزایای لیزر هموروئید:

  • عدم نیاز به بیهوشی
  • درد و خونریزی کم
  • دوره نقاهت کوتاه
  • بازگشت سریع به فعالیت‌های روزمره
  • عدم عوارض جانبی

C:\Users\USER\Desktop\hemorrhoids-laser-treatment.jpg

انتخاب متخصص هموروئید:

انتخاب یک متخصص هموروئید باتجربه و ماهر، نقشی کلیدی در موفقیت درمان ایفا می‌کند. از طرفی انتخاب متخصص هموروئید می تواند دلهره آور باشد، اما با کمی تحقیق و بررسی می توانید متخصصی را پیدا کنید که به شما در درمان این بیماری کمک کند. به دنبال متخصصی باشید که سابقه و تجربه کافی در درمان هموروئید داشته باشد. می توانید از دوستان، خانواده یا پزشک عمومی در مورد متخصصان هوروئید با تجربه بپرسید و نظر آنها را بدانید. جراحان عمومی، جراحان گوارش و متخصصان گوارش و کبد می توانند هموروئید را درمان کنند و این افراد دکتر متخصص هموروئید هستند.

دکتر متخصص هموروئید :

دکتر متخصص هموروئید پزشکی است که در زمینه تشخیص و درمان بیماری های روده بزرگ و مقعد، از جمله هموروئید تخصص دارد. این پزشک می تواند انواع روش های جراحی و غیر جراحی را به کار ببرد تا سلامت بیمار حاصل شود.

C:\Users\USER\Desktop\hemorroid-surgery.jpg

معرفی کلینیک تخصصی هموروئید:

کلینیک هموروئید دکتر علی آریایی یک مرکز پزشکی و درمانی مخصوص جهت تشخیص، درمان، و مدیریت بیماری‌های هموروئید و مشکلات مرتبط با آن می باشد. کلینیک تخصصی هموروئید دکتر علی آریایی با بیش از 16 سال سابقه درخشان آماده ارائه خدمات متنوع در زمینه درمان بیماری های هموروئیدی می باشد. خدمات ارائه شده در کلینیک هموروئید دکتر علی آریایی شامل تشخیص بیماری، درمان هموروئید،مشاوره و مراقبت پس از جراحی می باشد.

یکی از محاسن دیگر این روش درمان در کوتاه بودن مدت زمان درمان (حداکثر 20 دقیقه) و عدم نیاز به بستری شدن و مراقبت های درمانی خیلی خاص و ویژه است و شما می توانید به سرعت و در کوتاه ترین زمان ممکن به زندگی روزمره بازگردید.

در این کلینیک درمان انواع بیماری ها شامل هموروئید، شقاق، بواسیر، کیست مویی و .. با استفاده از جدیدترین روش های درمانی درمان می شود. درمان این بیماری ها با استفاده از لیزر با کمترین میزان درد و عوارض و خونریزی انجام می شود.

در کلینیک هموروئید دکتر علی آریایی تمام درمان ها با استفاده از پیشرفته ترین دستگاه های لیزر دنیا و زیر نظر تیم پزشکی متخصص و مجرب انجام می شود.

خدمات کلینیک تخصصی هموروئید:

  • معاینه و تشخیص دقیق
  • مشاوره و ارائه راهکارهای درمانی مناسب
  • لیزر هموروئید با جدیدترین دستگاه‌ها
  • درمان سایر بیماری‌های مقعدی مانند شقاق و فیستول

اطلاعات تماس کلینیک دکتر علی آریایی :

آدرس : پاسداران،خ پایدار فرد،نبش بوستان نهم،روبروی بیمارستان لبافی نژاد،پلاک ۱۰۷ ط۲ واحد ۳

شماره تماس : 09128184282