chikeen

ماکارونی  در ظرف مرغ  با سیر، گوجه فرنگی خشک شد ه و ریحان تازه بسیار خوشمزه می شود. استفاده از  گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب بسیار خوبست.

مواد لازم:

۱ قاشق غذاخوری کره
۲ حبه سیر (خرد شده)
نصف فنجان گوجه فرنگی خشک شده (خرد شده)
۱ فنجان آب مرغ
۱ فنجان خامه پر چرب
۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان (نصف شده)
نمک و فلفل
۲ قاشق غذاخوری روغن
۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
۲۲۵ گرم ماکارانی فتوچینی

 

طرز تهیه:

یه ماهیتابه برداشته و روی حرارت کم، کره رو آب کنین؛ سیر رو اضافه کرده و برای ۳۰ ثانیه تفت بدین. گوجه فرنگی و سه چهارم آب مرغ رو بهش اضافه کنین. حرارت رو کمی زیاد کنین تا جوش بیاد. وقتی جوش اومد حرارت رو کاهش داده و بذارین بدون درب برای حدود ۱۰ دقیقه بجوشه تا زمانی که گوجه ها نرم بشن. خامه رو هم اضافه کنین و باز بذارین جوش بیاد؛ خوب هم بزنین. تا زمانی که سس غلیظ بشه باید بجوشه.

نمک و فلفل رو روی هر دو طرف مرغ ها بپاشین. یه ماهیتابه بزرگ برداشته و روی حرارت متوسط روغن رو توش گرم کرده و مرغ رو سرخ کنین. هر طرف مرغ رو برای ۴ دقیقه سرخ کنین تا زمانی که رنگشون عوض شه و نرم بشن. حالا مرغ ها رو روی یه تخته بذارین و روش رو بپوشونین تا سرد نشن. روغن ها رو از ماهیتابه پاک کنین.

توی همون ماهیتابه، روی حرارت متوسط، باقی مانده آب مرغ رو ریخته و بذارین جوش بیاد، هم بزنین. حرارت رو کم کرده و سس خامه رو بهش اضافه کنین. ریحان و ادویه ها رو هم داخلش بریزین.

در همین حین، یه قابلمه از آب نمک رو گاز بذارین تا جوش بیاد، پاستاهای فتوچینی رو بهش اضافه کرده و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه طبخ کنین (مثل طرز تهیه ماکارانی). آبکشی کرده و به یه کاسه منتقلش کنین و ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری سس بهش اضافه کنین.

هر تکه سینه مرغ رو به دو تا سه برش مورب تقسیم کنین. اگه لازمه سس رو با حرارت خیلی ملایم گرم کنین. پاستا رو به بشقاب مخصوص سرو منتقل کرده و مرغ ها و سس خامه رو روش بریزین.

فورا سرو کنین.

نوش جان!