mango

اگه از دوستدارن ترشی  انبه هستید، پس  زمانش رسیده که  از این میوه ترشی درست کنید! ما  در این بخش یک رسپی بسیار ساده و فوری از ترشی انبه داریم که با روغن کم  تهیه می شود و میتوانید پس از آماده کردن این ترشی بلافاصله آن را بخورید دیگر نیازی به نگهداری ندارد  و  تا 3-4 روز در یخچال می توان نگهداشت 

 

مواد لازم:

۲ فنجان انبه خام پوست کنده (به صورت نواری خرد بشه)
نصف قاشق چایخوری آنغوزه
۱ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
۲ قاشق غذاخوری دانه رازیانه بو داده
۲ قاشق غذاخوری دانه زیره سبز بو داده
۲ قاشق غذاخوری پودر فلفل چیلی
۱ قاشق غذاخوری نمک
۳ قاشق غذاخوری روغن خردل

طرز تهیه:

انبه ها رو با نمک خوب مخلوط کرده و برای یک ساعت کنار بذارین.

بعد آب انبه رو جدا کرده و دور بریزین.

انبه، آنغوزه، زردچوبه، دانه رازیانه، دانه زیره، پودر فلفل و روغن خردل رو با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنین.

ترشی شما حاضره، میتونین فورا سرو کنین یا اینکه توی یخچال بذارین و بعدا مصرفش کنین. (فقط تا ۴ روز قابلیت نگهداری در یخچال رو داره)

منبع : novinzi.com