bulgurlu-pembe-salata

آموزش امروز ما سالادی از بلغور است که ا ین سالاد  هم خوشرنگ هم لذیذ و مغذی است اکنون رسپی این سالاد را برایتان بیان می کنیم:

بلغور ا فنجان

آب لبو 1/2 فنجان

آب جوش 1/2 فنجان

روغن زیتون 1/2 فنجان

کاهو 6 برگ

نعناع 1 برگ

آب لیمو ترش نصف عدد

رب انار 1 قاشق مربا

نمک 1 قاشق چای

bulgurlu-pembe-salata1

طرز تهیه :

آب لبوی پخته و آب جوش را باهم ترکیب کرده تا یک فنجان شود وروی بلغور ریخته و ربش را می بندیم و 10 دقیقه بماند. سپس سبزیجات را ریز خرد کرده  وقتی بلغور حجمش دو برابر شد سبزیجات و رب انار را ریخته و آب لیمو ترش را هم میریزیم  و با لبو و لیمو ترش تزئین می کنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.