دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

طرز تهیه پارفه شکلاتی طرز تهیه پارفه با روش ترکیه آموزش پارفه با بیسکویت آموزش پارفه

این مقدار برای دوازده نفر است و از رسپی ترکیه است که در ادامه آموزش آن شرح د اده شده است

مواد لازم:
پودر کرم شانتی 2 پاکت
شیر سرد 2 لیوان
بیسکویت 24 عدد
شکلات دانه ای نصف لیوان
فندق نیم کوب نصف لیوان
وانیل 1 پاکت

طرز تهیه پارفه شکلاتی طرز تهیه پارفه با روش ترکیه آموزش پارفه با بیسکویت آموزش پارفه   طرز تهیه پارفه شکلاتی طرز تهیه پارفه با روش ترکیه آموزش پارفه با بیسکویت آموزش پارفه
طرز تهیه :
در یک کاسه کرم شانتی ها را ریخته رویش شیر می ریزیم  و با میکسر هم میزنیم   سپس وانیل می ریزیم  و کمی دیگر با  میکسر هم میزنیم سپس بیسکویت ها را با دست به تکه های کوچک خرد می کنیم حالا در مخلوط کرم شانتی   بیسکویتها, شکلاتها و فندق هارا می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم
حالا در قالب کیک دایره ای یا مستطیل شکل  کیسه فریزر را نصف کرده  و داخل قالب پهن میکنیم  یا از کاغذ محافظ استفاده میکنیم   مخلوط را ریخته  و رویش را با ریسک صاف میکنیم  رویش نایلون میکشیم و 4-5 ساعت در یخچال قرار میدهیم ده دقیقه قبل از سرو از یخچال در آورده  و برش زده سرو میکنیم اگر خواستید رویش سس شکلاتی داده  و یا در داخل پارفه می توانیم از میوه های دلخواه هم استفاده کنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 9 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x