دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

طرز تهیه پارفه شکلاتی طرز تهیه پارفه با روش ترکیه آموزش پارفه با بیسکویت آموزش پارفه

این مقدار برای دوازده نفر است و از رسپی ترکیه است که در ادامه آموزش آن شرح د اده شده است

مواد لازم:
پودر کرم شانتی 2 پاکت
شیر سرد 2 لیوان
بیسکویت 24 عدد
شکلات دانه ای نصف لیوان
فندق نیم کوب نصف لیوان
وانیل 1 پاکت

طرز تهیه پارفه شکلاتی طرز تهیه پارفه با روش ترکیه آموزش پارفه با بیسکویت آموزش پارفه
طرز تهیه :
در یک کاسه کرم شانتی ها را ریخته رویش شیر می ریزیم  و با میکسر هم میزنیم   سپس وانیل می ریزیم  و کمی دیگر با  میکسر هم میزنیم سپس بیسکویت ها را با دست به تکه های کوچک خرد می کنیم حالا در مخلوط کرم شانتی   بیسکویتها, شکلاتها و فندق هارا می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم
حالا در قالب کیک دایره ای یا مستطیل شکل  کیسه فریزر را نصف کرده  و داخل قالب پهن میکنیم  یا از کاغذ محافظ استفاده میکنیم   مخلوط را ریخته  و رویش را با ریسک صاف میکنیم  رویش نایلون میکشیم و 4-5 ساعت در یخچال قرار میدهیم ده دقیقه قبل از سرو از یخچال در آورده  و برش زده سرو میکنیم اگر خواستید رویش سس شکلاتی داده  و یا در داخل پارفه می توانیم از میوه های دلخواه هم استفاده کنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 9 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مقایسه سیب زمینی شیرین در برابر سیب زمینی سفید
  • تاثیرات منفی محیط های روشن بر چاقی
  • کدام روغن بهتر است؟ روغن آفتابگردان ، ذرت یا کانولا
  • افزایش سلامت روحی و جسمی افراد سالمند
  • آیا دیابت با ضربان سریع قلب ارتباط دارد؟
  • چه موقع نباید از مسواک استفاده کرد
  • با ارزش ترین مایعات در دنیا
  • از القای زایمان چه می دانید؟
  • محبوبترین ها

  • خطرات تیروئید در دو نوع مخفی و واضح
  • هرآنچه باید درباره تولد نوزاد سه‌والدی بدانید
  • نمونه گیری از پرزهای جفتی جنین (CVS ) برای چه منظوری استفاده میشود؟
  • حتما قبل از بارداری وزن و قدتان را اندازه بگیرید
  • تغییر شکل بینی در زنان حامله
  • چه درمان های غذایی برای ناباروری مردان وجود دارد؟
  • چه وقتی برای مسافرت در زمان حاملگی مناسب است
  • هفته چهار حاملگی و تغییرات مربوط به آن
  • رپورتاژ

  • ترک سیگار با جدیدترین روش توسط دکتر احیایی
  • لاغری و زیباسازی اندام دکتر شاهین بهجو
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • رفع افتادگی پلک به روش پلاسماجت دکتر خیرخواه
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • ارکید
    کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x