کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)

مواد لازم برای ماکارنی با گوشت و پنیر ماکارنی با گوشت و پنیر طرز تهیه ماکارنی با گوشت و پنیر چگونه ماکارانی بپزیم تهیه اسپاگتی گوشت و پنیر

ماکارانی طرفداران زیادی دارد و معمولا سلیقه های مختلفی هم برای مزه و مواد مخلوطی با آن وجود دارد. یکی از این مواد مخلوطی گوشت و پنیر است که طعم بسیار لذیذی به ماکارانی میدهد. برای پختن ماکارانی با گوشت و پنیر، زمان زیادی لازم ندارید و خیلی سریع می توانید آن را تهیه کنید.

مواد لازم برای ماکارنی با گوشت و پنیر


ماکارانی: ۱بسته

رب گوجه‌فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری

گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰گرم

پیاز: 2 عدد

تخم‌مرغ: ۱عدد (برای گوشت قلقلی)

آرد: 2 لیوان

روغن:

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

در صورت تمایل چند پر ریحان و پنیر پارمسان

 

مواد لازم برای ماکارنی با گوشت و پنیر ماکارنی با گوشت و پنیر طرز تهیه ماکارنی با گوشت و پنیر چگونه ماکارانی بپزیم تهیه اسپاگتی گوشت و پنیر

طرز تهیه ماکارنی با گوشت و پنیر


قبل از هر چیز قابلمه متوسطی را پر از آب کنید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاید. بعد از این که به جوش آمد، مقداری نمک و روغن درون آب بریزید و ماکارانی‌ها را در آب جوش بریزید و بعد از ۱۰دقیقه آبکش کنید. یکی از پیازها را رنده کنید و با گوشت، تخم‌مرغ، نمک و فلفل مخلوط کنید. مخلوط را در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید. یک پیاز دیگر را هم نگینی خرد کنید و در همان روغن با مقداری زردچوبه سرخ کنید. رب گوجه‌فرنگی را به پیاز اضافه کنید و باز تفت بدهید. بعد هم نصف استکان آب اضافه کنید. گوشت قلقلی‌ها را که از قبل آماده کردید، به رب اضافه کنید. ریحان‌ها را هم خرد کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و ۵دقیقه زمان بدهید تا در حرارت متوسط مواد با هم بپزند.

مایه آماده‌شده را با ماکارانی آبکش مخلوط کنید و ته‌دیگ موردنظرتان را کف قابلمه قرار بدهید و ماکارانی را بریزید و بگذارید در دمای کم و حدود نیم‌ساعت دم بکشد. موقع سرو هم مقداری پنیر پارمسان رنده‌شده روی آن بریزید.

بیشتر بدانید:


اسپاگتی پای به روش ایتالیایی ها

روش تهیه اسپاگتی با طعم مرغ

نوعی روش طبخ جالب برای اسپاگتی

طرفداران اسپاگتی بخوانند

آموزش پاستا با میگو

منبع: ایده آل

5 1000
ارسال شده در 3 تیر 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x