pasta4

این کیک دو رنگ کاکائویی هم شیوه جالبی دارد  اگر می خواهید نحوه درست کردن آن را بدانید در ادامه با ما همراه باشید تا طرز درست کردن این کیک را هم بدانید

مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد

شکر 1 لیوان

روغن مایع 1 استکان

شیر 1 استکان

آب ولرم نصف استکان

بکینگ پودر 1 پاکت

آرد 1.5 لیوان

سس:

آب 1 لیوان

شیر نصف لیوان

کاکائو 3 قاشق

شکر 5 قاشق

رویه:

شیر سرد 1 لیوان

کرم شانتی 1 پاکت

pasta

pasta1

pasta3

pasta4

pasta5

طرز تهیه :

اول کیک را درست می کنیم به این طریق که در یک کاسه  تخم مرغ ها را ریخته  شکر را اضافه میکنیم  3-4 دقیقه هم میزنیم  سپس   روغن مایع , شیر , آب ولرم ریخته دوباره به هم زدن ادامه میدهیم سپس بکینگ پودر و آرد الک شده را هم ریخته و برای بار آخر هم میزنیم  در قالب گرد با کره چرب کرده  و خیلی کم آرد میپاشیم و مایه کیک را می ریزیم  در فر 170 درجه از قبل گرم شده  به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد وقتی سرد شد از قالب در می آوریم  و در ظرف قرار می دهیم با یک سیخ کلفت با فاصله رویش را سوراخ می کنیم. برای درست کردن سس آب, شیر, تخم مرغ و کاکائو و شکر را ریخته  هم میزنیم  و می گذاریم بجوشد وقتی ولرم شد. اکنون سس ولرم را با قاشق روی کیک می دهیم در یخچال 1-2 ساعت قرار می دهیم. اکنون در یک ظرف کرم شانتی ریخته  و شیر سرد می ریزیم  و با میکسر خوب هم میزنیم  از یخچال در آورده ورویش کرم شانتی میدهیم رویش شکلات رنده ای ریخته و سرو میکنیم

pasta6

pasta7

pasta8

pasta9

pasta10

pasta11

pasta12

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد